Inspiratie | Korte kettinkjes April 22 2014, 763 Comments

Het heeft even geduurd, maar ondertussen ben ik helemaal overstag; korte kettinkjes zijn leuk! 

 

 

Heel lang vond ik ze tuttig, saai, en zelfs een beetje oudbollig, maar hé, een mens kan zich vergissen toch? :) Ik droeg dan ook alleen maar lange kettingen, en ookal was er wel eens vraag naar, korte kettingen ontwerpen lukte me simpelweg niet. De gewenning om voor lange kettingen met grote stenen te werken zat aardig in de weg toen ik gaandeweg toch wel eens zo’n korte variant in mijn eigen collectie miste. En daar begint tenslotte elke nieuwe collectie en productgroep mee; de zin om het zélf te dragen.

 

Maar; hoezee! Alweer even geleden is de collectie van shorties geboren! Korte, verfijnde kettinkjes in verschillende kleuren, die je werkelijk overal bij kan dragen. Van lange zwierige jurken tot nette jasjes, van grove vesten tot fijn gehaakte truitjes, gecombineerd met lange kettingen, of juist subtiel zonder andere accesoires, van... zal ik nog even doorgaan, of vindt jij ze inmiddels net zo leuk als ik?

 

Tot de volgende keer!

 

Jules.