Moederdag-cadeautips May 05 2014, 3571 Comments

Het kán je bijna niet ontgaan zijn; moederdag staat weer voor de deur! En daarmee ook weer de zoektocht naar een cadeau wat je moeder nog niet heeft, en waar ze écht blij van wordt.

 

Al sinds ik me kan herinneren vind ik het (zacht uitgedrukt) zo’n lastige gelegenheid om een cadeau voor te vinden, dat ik meestal uit kom op een zelfgebakken appeltaart, een tegoedbon om te lunchen (welke ik nog wel eens vergeet om te laten verzilveren, oeps!), of een plant. Maar steeds als ik mezelf dan weer aan zie komen met zo’n plant neem ik me voor om het het volgende jaar echt anders te doen, en vooral; niet meer last-minute naar de winkel te rennen in de hoop nog iets tofs te kunnen vinden!

Voor jullie heb ik mijn twee favoriete moederdag-cadeaus op een rijtje gezet:

  

 

Ja, het blijft tóch een goed, persoonlijk, én budgettair-verantwoord cadeau; de appeltaart uit eigen oven! Onlangs maakte ik deze zelf, en hij was zacht uitgedrukt heerlijk!

Het recept vind je hier.

 

 

 

Met dit armbandje maak je je moeder ongetwijfeld blij; de Beans ‘n Dimes van Jules Bean!

Een fijn armbandje, opgebouwd uit 2 draadjes van metaalkraaltjes en natuursteentjes, met een origineel muntje uit het geboortejaar van je moeder! De muntjes zijn er al vanaf 1950, dus die van je moeder zit er ongetwijfeld bij. En dat voor een fijn prijsje van €18,-!

 

Zoek hier  het juiste geboortejaar en laat je verrassen door een van de vele bijzondere kleurencombinaties! En natuurlijk pakken we het armbandje als een feestelijk cadeautje voor je in, handig!

 

P.s. wacht niet te lang met bestellen, aanstaande zondag is het al zover!

 

Tot de volgende keer!

 

 

Jules.