Let's not be strangers!

Schrijf je in ontvang een verrassing in je mailbox!

Nee, bedankt

Regelmatig krijg ik uiteenlopende vragen over producten, de ontwerper achter Jules Bean en alles daar tussenin. Op www.julesbean.nl ga ik vanaf nu zoveel mogelijk vragen beantwoorden op de blog, dus stay tuned!

 

Q. "Ik vind de stijl van de sieraden van Jules Bean te gek, maar het sieraad in mijn favoriete kleur zit er niet tussen in de webshop. Kan een sieraad ook ontworpen worden naar mijn eigen wens?"

 

A. Dat kan zeker!

Regelmatig maakt Jules Bean sieraden op aanvraag, bijvoorbeeld voor een feest, als bruidssieraad, of met een eigen item van de aanvrager erin verwerkt. Zo kan Jules Bean iets maken wat precies aansluit op jouw wensen, maar dan met de kenmerkende Jules Bean handtekening. Neem gerust contact op om jouw wensen te bespreken!

 

Deze ketting maakte ik een aantal jaar geleden voor een verzamelaar die bijzondere herinneringen had aan haar reis naar Nieuw-Zeeland, en daarvandaan Jade en muntjes mee nam. 

 

Tot de volgende keer!

 

Jules.

 

 

PS.: Ik blog regelmatig over veelgestelde vragen op www.julesbean.nl, wil je er geen een missen? Volg Jules Bean dan op Twitter!


Laat een bericht achter

Deze blog is gemodereerd.