Let's not be strangers!

Schrijf je in ontvang een verrassing in je mailbox!

Nee, bedankt

Traditiegetrouw blikken we tegen het einde van het jaar terug op hoogtepunten, dieptepunten, lijstjes, en al het andere wat ons een excuus geeft om weemoedig terug te denken aan weer een voorbijgegaan jaar.

Het plan was dus om zo’n terugblik-lijstje op te tekenen. Het liefst zelfs twee; eentje met de absolute hoogtepunten, en eentje met de leerpunten van het afgelopen jaar. Enthousiast begon ik dan ook met het nummeren van één tot en met tien. Maar, mijn gebrekkige geheugen won het van mijn enthousiasme, want ookal is het een druk en bijzonder jaar geweest voor Jules Bean, mijn geheugen is er simpelweg niet toe in staat om bijna een heel jaar terug te graven. Abort mission. Over naar plan B.

Want waarvoor ik mijn aflatende geheugen met rust kan laten is een vooruitblik op 2015! Wat het overigens in december 2015 ook weer makkelijker kan maken om me te wagen aan een terugblik op dat jaar. Want dan heb ik immers al een (hopelijk afgevinkt) lijstje om op terug te vallen..

 

  1. Primeur! Al maanden werk ik aan een nieuwe collectie die in januari gelanceerd zal worden. En dat ik dat spannend vind ik zacht uitgedrukt, want het wordt niet alleen een heel persoonlijke collectie, en is uh, toch wel iets anders dan je van Jules Bean gewend bent. Hou onze social media goed in de gaten, want het is al bijna zover!
  2. Meer.Bloggen. Met kapitalen ja, want dit neem ik me praktisch elke maand voor, maar zit nog helemaal niet in mijn systeem. 
  3. Meer verkooppunten! Mensen vragen wel eens; hoeveel zou je er aan kunnen zolang je alles nog zelf maakt? En altijd antwoord ik hetzelfde: there’s only one way to find out. En dat is precies wat ik dit jaar ga doen.
  4. Nieuwe samenwerkingen aangaan. Zoveel mensen maken en doen toffe, nieuwe dingen, en ik geloof er heilig in dat je ontzettend veel van elkaar kunt leren.
  5. Dezelfde liefde en passie in elk product blijven stoppen als waar ik ooit mee begonnen ben. Want dát is uiteindelijk de kracht van elk merk; de authenticiteit in je product die instaat door de passie die je erin verwerkt.

Zo, en nu maar eens beginnen.

Wat zijn jouw plannen voor dit jaar?

 

Tot de volgende keer!

Jules.


Laat een bericht achter

Deze blog is gemodereerd.