Let's not be strangers!

Schrijf je in ontvang een verrassing in je mailbox!

Nee, bedankt

Eindelijk was het van de week zover, vol trots kon ik mijn allernieuwste collectie aan jullie presenteren; Mientje, door de ogen van Jules Bean.

Een lijn verfijnde, vergulde, vrouwelijke sieraden die allemaal geïnspireerd zijn op de sieraden van mijn oma Mientje.

Vroeger, als de volwassenen op zondagochtend koffie dronken in de woonkamer sorteerde ik de sieraden van oma op kleur. Broches, kettingen met bijzondere stenen en bangles met verschillende printjes. Een aantal sieraden kreeg ik toen ze overleed jaren terug, en draag ik nog steeds met veel plezier. 

Nu, jaren later heb ik er veel over nagedacht hoe ik de stijl van de sieraden zou kunnen vangen in een vertaling naar nu. Lastig, want veel van die technieken beheers ik simpelweg niet, en kopieren was het laatste wat ik wilde.

Maandenlang heb ik gewerkt aan een vertaling van haar items naar nu, en dan ook nog eens zo dat ze passen in de stijl van Jules Bean. Ik verzamelde verschillende materialen, kettingen, stenen, ideeën en ging puzzelen. Veel sieraden haalde de eindstreep niet, maar degenen die het wel haalden vormen wat mij betreft een prachtige, samenhangende collectie van armbanden en kettingen. Allemaal in stijl van mijn oma Mientje. Vrouwelijke, ronde vormen, bijzondere stenen, prachtige kleuren, exclusieve eye-catchers als de globes; allemaal zie ik het haar zo dragen. 

Vol trots presenteer ik jullie dan ook; Mientje, door de ogen van Jules Bean.
   
   
Tot de volgende keer!
Jules.

Laat een bericht achter

Deze blog is gemodereerd.