Let's not be strangers!

Schrijf je in ontvang een verrassing in je mailbox!

Nee, bedankt

Werken in een prettige, overzichtelijke ruimte is een van de belangrijkste dingen als ZZP’er. Vooral als creatief chaoot heb ik rust, overzicht en licht nodig. Gelukkig heb ik alle drie die dingen nu in mijn atelier in huis, maar dat is ook wel eens anders geweest.

Toen Jules Bean nog een hobby was, werkte ik het liefst op mijn bed in mijn tienerkamer. Als ik ’s nachts ging slapen vond ik dat elke keer met terugwerkende kracht best een slecht idee, want onvermijdelijk waren de kralen in bed beland.

Toen ik eenmaal het huis uit ging verplaatste ik naar de bank met brede leuningen, waar mijn werk-dienblad precies op paste. Hoeveel kralen ik elke maand bij het stofzuigen van de bank precies opzoog, heb ik niet bijgehouden.

In mijn huidige huis maakte mijn vader een inklapbaar bureau in de kleedkamer, eindelijk een echte aparte ruimte! Al snel liep mijn inventaris wat uit de hand en voldeed dit niet meer. Niet veel later is mijn atelier verhuisd naar een andere kamer in huis waar ik alle ruimte heb om te werken, spullen op te slaan en de voorraad te organiseren. Heerlijk!

 

Foto: Kim Buckard

Het raam in mijn atelier laat veel licht door en grenst aan het balkon, wat ik een feestje vind! In de zomer dwing ik mezelf vaak naar buiten voor een kopje koffie in de zon.

Foto: Kim Buckard

Op den duur zou ik graag buitenhuis gaan werken, maar eerlijk gezegd vind ik dat vooralsnog niet zo handig. Vooral ontwerpen doe ik graag ’s avonds als het donker is, en mezelf kennende word ik er niet erg blij van als ik ’s avonds nog op de fiets of in de auto moet stappen op weg naar een donker atelier. Misschien ooit, maar voor nu is mijn huidige atelier mijn allerlievelingsplek in huis. <3

 


Laat een bericht achter

Deze blog is gemodereerd.