Let's not be strangers!

Schrijf je in ontvang een verrassing in je mailbox!

Nee, bedankt

In deze vijfdelige 'meet the maker'-serie neem ik je mee naar het verhaal achter Jules Bean. Wie is Jules Bean? Hoe ziet mijn werkruimte eruit? Wat zijn mijn toekomstplannen? Een kijkje in de keuken, en we trappen af met deel 1; 'het merk'.

 

Het is altijd moeilijk om een merk of product te beschrijven van buitenaf. Want hoe verwoord je je eigen stijl? We zouden er wat hippe krachttermen tegenaan kunnen gooien, maar als het de bedoeling is dat iemand aan de hand van die steekwoorden een beeld moet vormen van het product wordt het toch een stuk lastiger.

Waar ik heel erg in geloof is het combineren van items waar je blij van wordt en waarmee je een eigen stijl kan creëren. Zo kan ik heel blij worden van prachtige, gekleurde natuursteentjes, maar net zo goed van een stoer en geometrisch voorwerp. Daarom vind je al deze elementen terug in de collecties van Jules Bean! Kleurrijk maar nooit overdadig, geometrisch maar nooit kil, romantisch maar nooit al te zoet. En eigenlijk doe ik dat al op die manier sinds Jules Bean ontstond, in 2011. 

Het eerste verkooppunt van Jules Bean in 2011, Sluijter en Meijer in Rotterdam!

Vanaf het moment dat Jules bean een 'echt' merk werd, viel ik van de ene verbazing in de andere. Van de eerste winkel die mijn sieraden ging verkopen, naar de eerste fotoshoot, tot de collectie geïnspireerd op de sieraden van mijn oma Mientje. Elke keer dacht ik weer; gebeurt dit echt? Wat is dit vet!

De allereerste shoot van Jules Bean, door fotograaf Max Thijssen.

Ondertussen heeft Jules zo’n 20 online en offline verkooppunten in Nederland, en vind je me regelmatig terug op beurzen en markten. Te gek vind ik dat, want zo kan ik mijn klanten ontmoeten en horen wat ze juist wel of niet leuk vinden! Helemaal een feestje is het als mensen mijn kraam speciaal komen opzoeken omdat ze het merk van social media of de bladen kennen. 

Natuurlijk zit ik niet stil en wil ik blijven groeien, en daar liggen zulke mooie plannen voor klaar! Daarover meer in de laatste blog van deze serie. 

 

 


Laat een bericht achter

Deze blog is gemodereerd.