Let's not be strangers!

Schrijf je in ontvang een verrassing in je mailbox!

Nee, bedankt

Wat leuk dat je het laatste deel van deze ‘Meet the maker’ serie komt lezen! Het laatste, en voor mij spannendste deel van deze blog. Want; Jules Bean maakt zich klaar voor vernieuwing, en dat is altijd best spannend.

Want hoe reageren jullie op deze veranderingen? Passen de veranderingen bij het beeld wat jullie bij Jules Bean hebben of juist niet? Na lang wikken en wegen (twijfelkont 2.0 hier) is er achter de schermen hard gewerkt aan het grootste visuele aspect van Jules Bean. Het zal je niet ontgaan zijn; niet alleen is er een prachtige nieuwe huisstijl, ook kreeg de webshop een hele nieuwe look en feel! JOEHOEEEE!

Hiermee ben ik ervan overtuigd dat de nieuwe look en feel beter aansluit bij de producten die ik op dit moment ontwerp, en ik met nog meer trots de nieuwe flyers mee kan sturen met jullie bestelling.

 

Het logo zoals de meesten van jullie hem kennen.

 

Hoe is de nieuwe huisstijl ontstaan?

Heel lang had ik al in mijn hoofd dat het nieuwe logo strakker en  minimalistischer moest worden, maar wel sierlijk moest blijven. Lastig om je vinger op te leggen, en nog lastiger om uit te leggen!

Oak bij Marcel van den Broek voelde perfect aan welke kant ik op wilde, en dacht van a tot z mee om het nieuwe concept vorm te geven. Bij het voor het eerst zien van de nieuwe huisstijl maakte ik een happy dance; dit was precies wat ik bedoelde! Een schot in de roos, en perfect passend bij de nieuwe koers. Tof detail; het lettertype van het nieuwe logo is speciaal voor Jules Bean met de hand ontwerpen en gemaakt door Marcel!

 

Ook de webshop kreeg een flinke make-over. Niet alleen fungeert de site nu nog als webshop, maar ook grotendeels om meer informatie te vinden over de persoon achter het merk. Vroeger vond ik dat een beetje spannend, maar door de loop van de jaren heb ik geleerd dat jullie dat juist heel tof vinden! 

 

De toekomst?

Elk jaar in januari ga ik er een paar dagen in mijn eentje tussenuit om goed na te denken over waar ik heen wil met Jules Bean. Zo ook afgelopen januari. Als een paal boven water stond het feit dat er een nieuwe huisstijl moest komen, maar ook wilde ik iets belangrijks veranderen aan de website. Je leest het goed; ik zeg website in plaats van webshop. Ik vind het namelijk belangrijk dat jullie iets meer te weten komen over de persoon achter het merk Jules Bean. Alle producten zijn namelijk handgemaakt, door mij. Elk item heb ik in mijn handen gehad, uitgemeten, en over nagedacht. Dat maakt een mooi sieraad nog toffer toch? Hoogste tijd dus om iets meer nadruk te leggen op het gezicht achter het merk.

En verder?

Jules Bean groeit. En gelukkig maar! Jullie blij maken blijft het belangrijkste doel, en mijn perfectionisme zorgt ervoor dat ik niet alles wat bij ondernemen komt kijken altijd meer perfect kan uitvoeren. Want, tijd he, daar ontbreekt het ons allemaal aan. ;) Langzaam maar zeker ben ik dus aan het kijken wat ik uit handen kan gaan geven, een spannende maar noodzakelijke stap om te kunnen groeien. Want stilstand is achteruitgang voor een ambitieus en perfectionistisch mens. 

 

 

Laat je me weten wat je van mijn plannen vindt?

 

 


1 bericht

  • Goed bezig! En prachtig logo (zegt een ex-dtp-er). Gaaf dat lettertype ontworpen is voor je. Dat is inderdaad speciaal. Verhaal van persoon achter sieraden ook erg leuk. Zou dit blijven doen. Je ervaringen delen omtrent Jules Bean. En je ontworpen sieraden prachtig. Fan van Jules Bean. ♡

    Andrea

Laat een bericht achter

Deze blog is gemodereerd.