Let's not be strangers!

Schrijf je in ontvang een verrassing in je mailbox!

Nee, bedankt

Eindelijk is het zo ver! De allernieuwste collectie van Jules Bean is klaar, en nu al gedeeltelijk online verkrijgbaar! 

In de EMPOWER collectie staan geometrische lijnen, minimalistische designs en krachtige materialen centraal, aangevuld met de zachtheid van subtiele edelstenen. Unieke combinaties, in zowel vorm als natuurlijke kleur, zorgen voor een stijlvolle en vrouwelijke uitstraling.

Ik ben onwijs trots op deze nieuwe serie. De collectie is krachtig in materiaalgebruik, en anders dan men van Jules Bean gewend is. Ik wilde een collectie maken waar ik mij in dit stadium van mijn leven mee kan identificeren; sieraden die mij versterken als ontwerper en vrouw. Deze collectie laat de groei, kracht en het vertrouwen zien dat ik in de afgelopen jaren met Jules Bean heb opgebouwd.

 

Ik heb een paar van mijn persoonlijke favorieten voor je op een rijtje gezet.

Oorbellen 'Drops' en 'Etoile'

 

Shortie 'Inoubliable', oorbellen 'Blue Quartz' en oorbellen 'Luminous'

 

Armband 'Annice'

 

Ik ben onwijs blij dat EMPOWER eindelijk het daglicht ziet, het was een feestje om aan te werken en best lastig om geheim te houden. ;)

 

Zie jij al een favoriet sieraad?

 

Tot de volgende keer!

Jules.

 


Laat een bericht achter

Deze blog is gemodereerd.