Let's not be strangers!

Schrijf je in ontvang een verrassing in je mailbox!

Nee, bedankt

Het zal je niet verbazen dat ik veel sieraden heb. Al dan niet iets téveel. Afscheid nemen lukt me nou eenmaal niet zo goed. ;) Het zal je vast ook niet verbazen dat ik regelmatig thuis kom met de mooiste bakjes, doosjes en wandhaakjes om deze collectie aan op te hangen, want was is er leuker dan je favoriete paar oorbellen in een mooi doosje op je nachtkastje op te kunnen bergen?

Onlangs heb ik een unieke serie van dit soort doosjes gemaakt, zoals ik ze zelf het allerliefst heb; bijzonder, praktisch, en met een hoog 'shit, deze kan ik niet laten liggen'-gehalte. Got it!

Van elk exemplaar is er maar eentje, en ze zijn niet alleen perfect voor op je eigen nachtkastje of kaptafel, maar zeker ook als cadeautje. 

 

Hier komen ze:

De sieraden-schatkistjes ontvang je zonder de afgebeelde sieraden, maar zo krijg je wel een goed beeld van hoe groot ze zijn.

 

Welke zou jij wel willen hebben?

 

Tot de volgende keer!

Jules.


Laat een bericht achter

Deze blog is gemodereerd.