Let's not be strangers!

Schrijf je in ontvang een verrassing in je mailbox!

Nee, bedankt

Kijk, dit vind ik tof; de sieraden van Jules Bean verwelkomen twee nieuwe verkooppunten!

Naast 'stenen' winkels heeft Jules Bean ook een aantal online verkooppunten, en aan dat rijtje mag ik er met trots twee toevoegen! En dat zijn er niet zomaar twee..

Jarenlang werkte ik in de retail. Ik begon op mijn dertiende op de zaterdag als bijbaantje bij een luxe parfumerie, waar ik met beugel, bril, en droge ogen cremes mocht verkopen van 200 gulden (waar is het ouderwetse gulden-tekentje als je 'm nodig hebt?). Jarenlang is de retail mijn grote passie geweest, heerlijk vond ik het om teams te sturen, trainingen te geven, me te verdiepen in producten, maar vooral om te verkopen. Toen ik begon met de webshop van Jules Bean vond ik dat dan ook best een lastige omschakeling. Hoe je de beleving van een stenen winkel precies online terug kon laten komen; geen idee. Inmiddels zijn we wat jaartjes verder en vind ik ook de online retail te gek. Anders, maar tof, en een grote uitdaging. En de twee nieuwe verkooppunten van Jules Bean hebben duidelijk ook een grote passie voor het online platform.

 

** S A I T E E **

Deze toffe webshop kende ik al een tijdje via social media. Regelmatig zag ik de mooiste kettinkjes en originele armbandjes voorbij komen op foto's, en vooral zichtbaar is de passie die Sijtje in haar bedrijf stopt. 

Grappig detail is dat Sijtje me vertelde het lastig vindt om met goud te werken, omdat ze het simpelweg minder voelt dan met zilver. En laat ik dat nou precies andersom hebben.. :) Een goede combinatie als je het mij vraagt!

Klik hier om de collectie van Jules Bean te bekijken bij Saitee.

 

 

 

** A P P L E P I E P I E C E S **

Ook ApplepiePieces is geen groentje meer in webshopland! Al jarenlang volg ik de webshop van Mariko op de achtergrond; zelfs nog in de tijd dat ApplepiePieces een andere naam had. Weet jij nog welke naam? Kleurrijke sieraden met een hoog FeelGood-gehalte, een lust voor het oog! Des te leuker dat ApplepiePieces Jules Bean verwelkomt als 'friend brand'!

Klik hier om de friend brand pagina van Jules Bean te bekijken bij ApplepiePieces, incl mini-interview :)

 

Tot de volgende keer!

Jules.


Laat een bericht achter

Deze blog is gemodereerd.