PERSOONLIJK | Een spannend jaar..

December 30, 2017

PERSOONLIJK  |  Een spannend jaar..

Lieve allemaal,

Potverdikkie, ‘wat is het weer voorbij gevlogen’. Een cliche is niet voor niets een cliche toch? In dit geval is en voelt het ook echt alsof dit jaar ineens bijna voorbij is. Wat mij betreft een heel fijn jaar, waarin ik ontzettend veel geleerd heb over ondernemen, en hard heb gewerkt om mijn merk Jules Bean te laten groeien. Elk jaar weer met vallen en opstaan, en ook in 2017 was dat zo. 

Show Up, september 2017

Fijne hoogtepunten zakelijk gezien waren dit jaar Creative Life in maart, Show Up in september (wow, dat was zo tof!), de uitbreiding van Jules Bean naar andere landen, enkele prachtige publicaties waaronder in de Grazia, het lanceren van de EMPOWER collectie, mijn nieuwe logo en huisstijl, de onwijs leuke klanten die Jules Bean met zoveel liefde en enthousiasme dragen, en het samenwerken met allemaal verschillende toffe mensen. Maar het grootste zakelijke hoogtepunt was een iets minder tastbare, en eentje waar ik zelf nooit aan had gedacht tot mijn vader mij erop wees. Namelijk dat ik dit hele jaar niet één keer een veelgebruikte zin van mij uit het verleden uitgesproken heb, en dat is: ‘ik denk dat ik dit helemaal niet kan’. Elk jaar weer heb ik een periode waarin ik het allemaal ontzettend lastig vind, want ondernemen leer je niet ergens en dat geeft dus weinig handvatten om je aan vast te houden. Ondanks de hulp van veel lieve mensen om mij heen staat er geen studie of opleiding achter me om op terug te vallen, en in het verleden heb ik dat vaak gemist. Maar in 2017 heb ik dat ongemerkt gelukkig maar weinig gevoeld! Hoogtepuntje toch?

Creative Life in maart 2017, in 2018 zijn we er ook weer bij!

Los van de zakelijke hoogtepunten is er nog iets om heel blij van te worden. Op 28 december kregen Tim en ik namelijk de sleutel van ons nieuwe huis! We hebben het een aantal maanden geleden al gekocht, en gelukkig kan het klussen en inrichten nu beginnen. Zo leuk! In januari zal ik me naast Jules Bean dus veel gaan storten of sauzen, inrichten, en klussen. 


Met een beetje pijn in het hart toch wel, dat ik na bijna 9 jaar mijn ontzettend fijne appartement in de binnenstad van Harderwijk ga verlaten. Een heerlijk huis, dat me de afgelopen jaren is gaan passen als een fijne pantoffel. Elk hoekje ken je, elk geluidje is vertrouwd, en man man man, wat liggen er een hoop herinneringen. Ik zal het onwijs gaan missen, maar heb tegelijkertijd net zoveel zin in ons mooie nieuwe huis met mijn liefde.

Een spannend en druk maandje dus, want ook het ontwerpen van een nieuwe collectie, de webshop en mijn verkooppunten gaan gewoon door. Maar hey; ik ga niet in januari alsnog beginnen met te roepen dat ik het misschien niet kan, dus we gaan er gewoon voor!

 

Heeft 2018 ook voor jou iets tofs in petto?

 

Veel liefs, en alvast de aller-aller-allerbeste wensen!

 

Miriam

Leave a comment

Comments will be approved before showing up.


Also in N E W S

CADEAUTJE |  Ontvang nu tijdelijk een gratis goodiebag!
CADEAUTJE | Ontvang nu tijdelijk een gratis goodiebag!

November 23, 2023

Het is weer tijd voor onze populaire goodiebag-actie, het perfecte moment voor de feestdagen!

Van donderdag 23 november t/m 27 november krijg je van ons bij jouw bestelling automatisch een gratis goodiebag. Dit is dus het perfecte moment om cadeautjes te kopen voor de feestdagen of jezelf eens te verwennen met iets moois uit de webshop!

View full article →

INSPIRATIE |  Top 5 mooiste Moederdagcadeaus!
INSPIRATIE | Top 5 mooiste Moederdagcadeaus!

May 05, 2023

Moederdag staat voor de deur! Het uitgelezen moment om je eigen moeder, een wensmoeder in je omgeving, je vriendin zonder moeder óf jezelf in het zonnetje te zetten. Speciaal om deze dag te vieren hebben we wat leuks voor je bedacht, tot en met Moederdag geven we je graag gratis* verzending in de webshop! Hoe je die verzilvert lees je verderop in de nieuwsbrief.

View full article →

INSPIRATIE  |  Sieraden voor elke bruiloft
INSPIRATIE | Sieraden voor elke bruiloft

August 03, 2022

Het trouwseizoen is in volle gang, en uit ervaring weten we dat het best lastig kan zijn om als gast een geschikte outfit bij de dresscode te vinden. Aan de hand van 4 thema’s inspireren we je graag met de mooiste sieraden! Een simpel jurkje of pak transformeer je eenvoudig tot de perfecte look met de juiste accessoires.

Natuurlijk staan we ook voor je klaar als je persoonlijke hulp nodig hebt om bijpassende sieraden bij je kleding te vinden!

View full article →