SHARON POST | Alice in Wonderland

December 14, 2017

SHARON POST  |  Alice in Wonderland

Alice in Wonderland, alleen de naam al haalt het meisje in me naar boven. En niet zo zeer omdat ik van onverwachte verassingen hou of vroeger opzoek ging naar avontuur (sterker nog, ik zat vast geplakt aan mijn ouders). Een meisje zijn maakt je automatisch jonger en geeft meteen het gevoel van minder zorgen. Wat heerlijk eigenlijk om kind te zijn. Je voelt geen druk, kent geen stress, je wordt verzorgd en kijkt enorm uit naar later als je groot bent. Nu ben ik groot en zijn er genoeg verplichtingen, hoop ik soms op meer dan 24uur in een dag en wil ik de tijd wel eens stil zetten om langer te genieten van mooie momenten.


Shortie 'Alice in Wonderland' is gemaakt van 925 Sterling Zilver met kleine Granaath kraaltjes.

Wanneer ik het mezelf het meest gun om te genieten? Op vakantie en met kerst. Ik ben geen grote kerstliefhebber, puur omdat December de maand is waarin ik meer op mijn werk ben dan thuis en kerst vooral voelt als een vrije dag. Boodschappen en kerstinkopen heb ik dan ook het liefst al een maand van tevoren in huis, al kan het soms niet anders met die verse producten voor een ‘fancy-food-coma-festival’. Ik vind het wel zo fijn om met een grote tas kadootjes aan te komen en mijn lievelings-mensen blij te maken met alles wat ze verdienen.Omdat kerst vooral voelt als een vrije dag en ik doordeweeks al druk genoeg ben met perfecte kledingsetjes, stem ik mijn look vaak op mijn mood af met comfortabel in de hoofdrol. Surprise surprise dus, een gezellig jurkje of een simpele streepjes-blouse met pantalon.

Op de foto combineerde ik 'Alice in Wonderland' met een kettinkje uit mijn bestaande collectie.

Gezellige jurkjes gaan goed met studded boots, ook om het jurkje een beetje dat rock ’n roll-gevoel te geven. Als sucker for matching items laat ik de studs van de boots terugkomen in de sieraden en layer twee necklaces. De shortie is Alice, Alice in Wonderland, een tijdloze zilveren beauty met rode kraaltjes. Nog mooier om nu je rode lippenstift te dragen voor nog een matching-touch. Bij een vrouwelijke V-hals, zoals van de blouse met een subtiel rood streepje, vind ik het mooi om Alice alleen te laten shinen, je kunt nog iets spelen met de lengte door hem te verstellen. Casual wel zo’n blouse, ik trek mijn velvet hakken uit de kast. Let op: niet voor een kerst-wandeling, dit zijn zit-hakken. Merry Christmas!

Tot de volgende keer!

Sharon

Hier vind je Alice in Wonderland

 

- Sharon van zijenstijl.com geeft je via de blog van Jules Bean regelmatig tips over hoe zij haar lievelingssieraden van Jules Bean combineert met haar toffe kledingstijl.

Ook kan je haar natuurlijk volgen via Instagram! -

Leave a comment

Comments will be approved before showing up.


Also in N E W S

CADEAUTJE |  Ontvang nu tijdelijk een gratis goodiebag!
CADEAUTJE | Ontvang nu tijdelijk een gratis goodiebag!

November 23, 2023

Het is weer tijd voor onze populaire goodiebag-actie, het perfecte moment voor de feestdagen!

Van donderdag 23 november t/m 27 november krijg je van ons bij jouw bestelling automatisch een gratis goodiebag. Dit is dus het perfecte moment om cadeautjes te kopen voor de feestdagen of jezelf eens te verwennen met iets moois uit de webshop!

View full article →

INSPIRATIE |  Top 5 mooiste Moederdagcadeaus!
INSPIRATIE | Top 5 mooiste Moederdagcadeaus!

May 05, 2023

Moederdag staat voor de deur! Het uitgelezen moment om je eigen moeder, een wensmoeder in je omgeving, je vriendin zonder moeder óf jezelf in het zonnetje te zetten. Speciaal om deze dag te vieren hebben we wat leuks voor je bedacht, tot en met Moederdag geven we je graag gratis* verzending in de webshop! Hoe je die verzilvert lees je verderop in de nieuwsbrief.

View full article →

INSPIRATIE  |  Sieraden voor elke bruiloft
INSPIRATIE | Sieraden voor elke bruiloft

August 03, 2022

Het trouwseizoen is in volle gang, en uit ervaring weten we dat het best lastig kan zijn om als gast een geschikte outfit bij de dresscode te vinden. Aan de hand van 4 thema’s inspireren we je graag met de mooiste sieraden! Een simpel jurkje of pak transformeer je eenvoudig tot de perfecte look met de juiste accessoires.

Natuurlijk staan we ook voor je klaar als je persoonlijke hulp nodig hebt om bijpassende sieraden bij je kleding te vinden!

View full article →