Let's not be strangers!

Schrijf je in ontvang een verrassing in je mailbox!

Nee, bedankt

Voor wie denkt dat rood en groen alleen de perfecte kleurencombinatie is voor kerst, heeft dit dus helemaal mis he. Enig idee eigenlijk waarom die kleuren zo ‘kerstig’ zijn of in ieder geval gelinkt worden aan kerst? Groen hoef ik hopelijk niet meer uit te leggen, toch doe ik het, zit ‘m natuurlijk in de dennenbomen. En die rode kleur, ja dat wist ik ook nog niet, is ontstaan door Coca Cola. In 1931 tekende de bedenker van Coca Cola de kerstman zoals we hem nu kennen, dus ja aan hem hebben we eigenlijk de kerstman te danken. Onze dank is groot, maar die van mij momenteel nog wat minder want ik wil nog even niet denken aan kerst.

 

Ik hou ervan om nieuwe combinaties uit te proberen, vooral als ik tijd teveel heb, in kledingstijlen maar zeker ook in kleuren. Nu moet je het niet zo zien dat ik de ene dag als preppy girl over straat ga en de volgende dag als hiphopper, maar kleine aanpassingen kunnen een groot verschil maken. Op een dayoff als vandaag kies ik vooral C to the omfi. Dat betekent zo’n hippe trainingsbroek waar heel Nederland in loopt, een gestreepte longsleeve die iedereen in z’n kast heeft en All stars waar ook weer heel Nederland vele voetstappen mee zet. Ja waar zit dan die uniekheid in vraag je je af, here it is: mijn keuzes in kleuren.Waar ik vroeger alles gematcht wilde hebben (is dat zo? In mijn beleving in ieder geval), combineer ik nu zo dat het onverwachts tof staat. Ik weet het van tevoren zelf dus ook niet, spannend. De basis luidt als volgt: een blauwe broek, rood/wit gestreepte longsleeve en zwarte allstars. Daaroverheen gaat een grote, groene Pino-jas en dan is de kunst: kies één onverwachte kleur om je look compleet te maken met accessoires. Mosgroen it is en Billy & Hiawata mogen samen shinen als mijn armsnoepjes.


Laat een bericht achter

Deze blog is gemodereerd.