Let's not be strangers!

Schrijf je in ontvang een verrassing in je mailbox!

Nee, bedankt

Waar je vroeger opzoek was naar je eigen stijl, zit daar (als het goed is) nu toch wel een lekkere lijn in. Geen dieet lijn, één lijn vooral. Zoals we inmiddels weten ben ik verre van je Next Fashion Girl, ik speel graag met verschillende stijlen en het komt wel eens voor dat ik een terugval heb naar vroeger.

 

Terugval, dat klinkt wel heel heftig. No worries, is het niet. Ik neig nog wel eens naar een stijl die ik vroeger geweldig vond: preppy! Iets met leeftijd, een ex-vriendje en blouses – niet iets om over in detail te treden. Wel de reden dat ik nog altijd val voor blouses met als verschil dat ik ze nu koop in een grote maat, ze voorzien zijn van meerdere kleuren en details en ze in een andere stijl tot uiting komen.Spelen met stijlen kan natuurlijk ook in je sieraden, al vind ik het juist wel eens fijn als ze mee blenden met de look die je creëert. Ik vond dat in de LIV oorbellen uit de SS18 Empower collectie. Het uitgangspunt voor deze creatie was twee vormen combineren, et voila, dat is goed gelukt. Ondanks dat ze niet groot zijn, vallen ze wel op door de geometrische vormen. Big big big plus vind ik dat ze twee-kleurig zijn. Zo hoef je nooit na te denken over de rest van je sieraden, goud en zilver kan je bij deze samen dragen. Halleluja, want dat wil nog wel eens een struggle zijn hiero!


Ik met LIV en nieuwe aanwinst Ruud <3


Ik combineerde LIV met een preppy shirt in een heel fijn streepje met gezellige embroideries, wat perfect bij dat zonnetje past die zo af en toe de hoek om komt!

 

Hier shop je oorbellen LIV!

 

Tot de volgende keer!

Sharon.

 

- Sharon van zijenstijl.com geeft je via de blog van Jules Bean regelmatig tips over hoe zij haar lievelingssieraden van Jules Bean combineert met haar toffe kledingstijl.

Ook kan je haar natuurlijk volgen via Instagram! -


Laat een bericht achter

Deze blog is gemodereerd.