Let's not be strangers!

Schrijf je in ontvang een verrassing in je mailbox!

Nee, bedankt

Één van de dingen die ik vaak terug hoor van klanten op de winkelvloer: "Pff, dit droeg ik toen ik 20 was.. Dat ga ik echt niet meer aan doen!" Ten eerste – mens, klaag niet zo en ten tweede: omarm het en wees creatief!

True fact: Je zal op een leeftijd komen dat je niet alles meer aan kan en wil; zeer herkenbaar. Ook true: je kleding gaat langer mee omdat je niet meer groeit, je prioriteiten ergens anders liggen en duurzaamheid wellicht een rol gaat spelen. Hoe heerlijk om per seizoen (of in mijn werkelijkheid elke week) je kast door te gaan en nieuwe combinaties uit te proberen? De vintage trend is on the hand: omarm het en combineer het met alle nieuwe pareltjes. 

In de Shimmering Loop oorbellen vond ik deze vibe direct. Een tijdloze oorring, afgewerkt met zoetwaterpareltjes, die me doen denken aan het juwelenkistje van mijn oma, maar gek genoeg ook aan de film Titanic. Het straalt in één oogopslag rijkdom en vrouwelijkheid uit.

Ik combineer ze met de look van nu: een rock-band-inspired t-shirt, luipaard print en last but not least een cap (die je bij wijze op opa’s zolder hebt gevonden). Een prima mix van vintage founds en rijke materialen om zo een volwassen, vrouwelijke look neer te zetten, als je het mij vraagt. De Shimmering Loop oorbellen zijn solo al goed te dragen, maar niet minder fijn om te combineren. Ik kies voor de Solange oorbellen; een minimalistische rondvormige oorring met details in de bedel. Ze vallen niet weg naast de Loop oorbellen, maar geven deze juist meer volume. Zo heb je een gezellig oor-feestje gecreëerd! 

 

 

Tot de volgende keer!

 

- Sharon

 

Shop Solange hier 

Shop de gold filled shimmering loops hier


Laat een bericht achter

Deze blog is gemodereerd.