Let's not be strangers!

Schrijf je in ontvang een verrassing in je mailbox!

Nee, bedankt

HOERA! Het is zover!

Het heeft even wat voeten in aarde gehad, maar hier is ‘ie dan; de nieuwe website van Jules Bean!

Maandenlang is er achter de schermen hard gewerkt om een volledig nieuwe site/shop neer te zetten, en daarbij moesten er veel keuzes gemaakt worden. Van het bepalen van de uitstraling van de shop, welke betaalopties de shop zou gaan hebben, maar ook deze optie die de shop me voorschotelde: ‘Wil je een blog inschakelen?’.

Die blog-optie heb ik na wat gewik en geweeg toch ingeschakeld. Maar waar zou ik het over moeten gaan hebben? Een fanatieke blog-lezer ben ik niet, sterker nog, pas kort geleden hoorde ik over ‘vloggen’, ik heb geen idee waar ik zou moeten zoeken naar blogs, en ook heb ik er het geduld niet voor. Eigenlijk kijk ik ook gewoon liever naar plaatjes. 

Dit wetende; zit er eigenlijk wel iemand te wachten op een Jules Bean blog? En wie zou ‘m ook daadwerkelijk lezen?

Misschien niemand, misschien iedereen die de Jules Bean site bezoekt, maar tóch ga ik deze plek gebruiken om jullie op de hoogte te houden van van alles en nog wat. Mèt voldoende plaatjes uiteraard. 

Waarover ik ga schrijven? 

Dingen die ik tof vind, steden, bijzonder plaatsen of winkels die je wat mij betreft gezien moet hebben, alles wat mij inspireert, nieuwtjes over Jules Bean, maar waarschijnlijk niet over de nieuwste kleuren nagellak of de hipste clubs waar je echt geweest moet zijn. Ik vind namelijk andere dingen ontzettend tof, zoals het feit dat je deze eerste blog tot de laatste zin heb gelezen!

  

Tot de volgende keer!

 

 

P.S. Doe jij al mee aan de fijn win-actie van Jules Bean op Facebook? We geven 2x2 goedgevulde Goodiebags van €75 weg!

 


Laat een bericht achter