Let's not be strangers!

Schrijf je in ontvang een verrassing in je mailbox!

Nee, bedankt

Perfectionistisch als ik ben, zou ik het allerliefst alles zelf willen doen voor Jules Bean. Cadeauzakjes naaien, kaartjes stempelen, foto’s bewerken, PR en marketing, de webshop bij houden, en daar bovenop stug alle items zelf met de hand blijven maken.

Het ontbreekt me alleen aan één ding; tijd. Gaandeweg begin ik te accepteren dat ik nou eenmaal niet alles zelf kan doen, en dat het uiteindelijk alleen maar loont om zo nu en dan wat dingen uit handen te kunnen geven.

Twee jaar geleden begon ik enthousiast aan het maken van cadeauzakjes. Ik heb in de loop van de jaren veel toffe stoffen verzameld, en gecombineerd met veelal vintage kant en band leek dit me een perfecte manier om de webshop-bestellingen in te verpakken. Een ambitieus plan, zo leerde ik al snel. Want buiten het feit dat ik het ontspannend vond om dit te doen, was het vooral tijdrovend. Al snel kreeg ik de tip om contact op te nemen met De Werkwijzer.

De Werkwijzer is een werkplek voor mensen met een verstandelijke beperking. Hier verrichten zij allerlei werkzaamheden, die ze over het algemeen graag doen.

 

Overzichtsfoto van de werkplaats van de Werkwijzer.

 

Al snel ontstond er een mooie samenwerking tussen Jules Bean en de Werkwijzer. 

Wat ik het leukste vind aan de samenwerking tussen ons, is het enthousiasme van de deelnemers. Met veel liefde en enthousiasme naaien ze de zakjes, en als ik binnen kom om nieuw materiaal te leveren, staan er minstens 5 deelnemers om me heen om vragen te stellen, me te laten weten hoe graag ze het doen, of te laten zien hoe ver ze zijn gekomen, en vooral; om trots te laten zien hoe netjes ze de zakjes kunnen maken! 

 

Aan het werk met de cadeauzakjes.

 


Het eindresultaat!

 

Ondertussen werken we al ongeveer anderhalf jaar samen, en breng ik steeds meer grote en kleine werkzaamheden bij ze onder, en degenen die iets in de webshop bestellen zijn allemaal enthousiast over de zakjes!

Ik heb dus geen seconde spijt gehad van het uit handen geven hiervan, en stiekem maakt deze eerste succesvolle stap naar ‘uit handen geven’ het ineens een stuk aantrekkelijker om dit vaker te gaan doen.. 

 

Tot de volgende keer!

 

Jules.

 

 


1 bericht

 • Hoi Jules,

  4 weken geleden in Rotterdam een prachtige lange ketting van jou gekocht, met maansteen en sterretje. Zo blij mee en staat zo gaaf op al mijn jurkjes !

  Wat wil nu vanmorgen bij opstaan en ontbijt maken snel snel voor de kids. Blijf ik hangen en kraak … auuuuu zegt het mooie fijne gouddraadje ….

  Nu voel je mijn vraag al, kan ik bij jou ook alleen los een goudkleurig lange ketting bestellen. Dan kan ik daar weer het sterretje en de maansteen aan hangen. En hem met veel plezier dragen. Ik heb de ketting gekocht voor 24,95 .

  Ik hoor het graag van jou/jullie

  Warme groet moniek !

  Moniek van Ek

Laat een bericht achter