Let's not be strangers!

Schrijf je in ontvang een verrassing in je mailbox!

Nee, bedankt

Elke donderdag vliegen de #tbt’s me om de oren, en digibeet als ik me soms voel heb ik er onzinnig lang over gedaan om erachter te komen wat dat die hashtag nou eigenlijk betekende. ThrowBack Thursday dus, hét uitgelezen moment om op social media eens wat oude kiekjes de wereld in te gooien.

 

Al zolang ik me kan herinneren maak ik sieraden. Eerst van kraaltjes die ik van oude kettingen haalde, later kocht ik rocailles bij de hobby-winkel, om uiteindelijk uit te komen bij het prachtige materiaal waar ik nu het liefst mee werk; natuursteentjes.

En ook wat betreft het verkopen moest het natuurlijk ergens beginnen, en juist daarvan heb ik het beeldende bewijs gevonden, van een jaar of 15 geleden op koninginnedag!

 Met serieus hoofd op links

Alle geknoopte armbandjes verkocht ik voor ongeveer f2,- per stuk, op houten bordjes die door m’n vader in elkaar waren getimmerd.
 

 

 

 

 

 

Tijdens het opruimen kwam ik laatje vol met oude zelfgemaakte schatten tegen, en zoals je ziet is mijn stijl in die 15 jaar flink veranderd!

 

 

Dragen doe ik ze allang niet meer, de ondertussen retro-geworden sieraden, maar weggooien kan ik ze ook niet..

 Aan het eind van de dag had ik (het toen gigantische) bedrag van f60,- bij elkaar verdiend, waarvan ik waarschijnlijk meer dan de helft meteen weer aan nieuw materiaal uit heb gegeven zodat ik meteen weer aan de slag kon met het bedenken en maken van nieuwe dingen. Wat betreft dat laatste is er dus niet eens zo gek veel veranderd.. :)

 

Tot de volgende keer!

Jules.


Laat een bericht achter