Let's not be strangers!

Schrijf je in ontvang een verrassing in je mailbox!

Nee, bedankt

Het liefst zou ik alles in mijn huis en wat ik draag zelf maken. Kasten timmeren, van oude spullen de tofste nieuwe voorwerpen maken, elk jurkje wat ik draag zelf naaien, en dan ook nog eens zelf kruiden kweken.

Reality-check, want; wie heeft er nog een blikje tijd staan?

Desalniettemin heb ik in de loop van de jaren heel veel DIY tutorials verzameld, waarvan ik er elke week eentje met je ga delen, mét de adressen erbij waar je alle benodigdheden (voordelig) aan kan schaffen. Elke dinsdag vind je deze DIY op www.julesbean.nl, dus zet een herinnering in je telefoon, of volg me op Twitter om er geen een te missen!

 

Tot de volgende keer!

 

Jules.


1 bericht

 • Geen ‘comment’, maar een vraagje (kan niet vinden waar ik hem elders kan stellen… sorry)!
  De afgelopen 2 weken 2x een armbandje met geboortemuntje besteld. Mensen zijn superblij met je mooie ontwerpen! En ik al met de verpakking, waar je op zich al vrolijk van wordt, en een genot is om cadeau te geven!

  Nu een vraagje: mijn moeder wordt binnenkort 70 jaar! En ook haar zou ik graag verrassen en verwennen met een armbandje met geboortemuntje. Maar dit kan ik op de site niet terug vinden/bestellen… Ze is van jaar 1944. Zou dit lukken om een armbandje 1944 muntje te maken? Ik hoop het van harte!

  Vriendelijke groet,
  Leonie Warris

  leonie warris

Laat een bericht achter