Let's not be strangers!

Schrijf je in ontvang een verrassing in je mailbox!

Nee, bedankt

'Waarom bleef de categorie 'Bohemian Wrapsody's  |  Wikkelarmbanden' zo lang leeg?'

 

Een vraag die me de laatste tijd regelmatig gesteld is. Terecht ook, want dit product die er vanaf het eerste uur bij is in de Jules Bean collectie is al een tijdje niet aangevuld in de webshop. Hoe dit kwam kwam ik eigenlijk pas laatst achter. Na het een tijdje geweten te hebben aan tijdgebrek was ik eigenlijk blij te ontdekken dat dat niet de voornaamste reden was.

 

 

Jules Bean groeit, en snel ook. En wat is dat leuk! Waar ik 3 jaar geleden al het idee had ik de Mount Everest op blote voeten moest gaan beklimmen als er 20 Holy Beans gemaakt moesten worden, krijg ik tegenwoordig meteen inspiratie van nieuwe producten en is het maken van 'maar' 20 Holy Beans geen onmogelijk lijkende opgave meer. Maar zelden heb ik last van een 'rijgers-block' ;) en op elke nieuwe serie wordt enthousiast gereageerd door zowel de winkels als jullie! Maar toch lukte het de laatste tijd niet meer zo goed om mijn geliefde Bohemian Wrapsody's te maken.

Door de steeds grotere aantallen sieraden die ik maak dacht ik dan ook dat uitblijven van de nieuwe collectie wikkelarmbanden kwam door het geen-tijd-excuus. Maar eigenlijk kwam het door iets anders, namelijk; het geen nieuwe inspiratie meer hebben voor deze productgroep. Oei. En dan? Misschien had ik er ondertussen zoveel gemaakt dat de rek er een beetje uit was, en producten maken waar de liefde uit was is geen optie. Dus, ik ben het Bohemian Wrapsody-wiel opnieuw gaan uitvinden..

 

En hier zijn ze dan; de vernieuwde Bohemian Wrapsody's! Simpeler; minder bedels, langere rijen van dezelfde prachtige kralen, verbeterde kwaliteit en makkelijker te combineren met andere armbanden. En ik ben er onwijs blij mee! 

 

 

Vergeet niet de nieuwste aanwinsten te bekijken bij 'Verse items', en laat me vooral weten wat je ervan vindt! :)

 

Tot de volgende keer!

 

Jules.


Laat een bericht achter