verzending binnen 48 uur - veilig betalen via iDeal, Klarna of PayPal - gratis basisbrievenbusverzending vanaf €59,95 in NL

PERSOONLIJK | Hoe verliep 2019?

December 28, 2019

PERSOONLIJK | Hoe verliep 2019?

 

There we are again; het is tijd voor de jaarlijkse persoonlijke blogpost over mijn afgelopen jaar. And it has been a ride! In deze blogpost deel ik graag met je hoe het afgelopen jaar is geweest. De hoogte- en dieptepunten en natuurlijk de plannen voor volgend jaar, want die zijn er volop!

Meteen maar even met mijn neus op de feiten. In mijn blogpost van afgelopen jaar zei ik dat ik meer vrij wilde nemen in 2019. Rijst natuurlijk meteen de vraag of dat gelukt is he? Nou, medium. Weekendjes in Maarssen, Middelburg, vakantie in de Bourgogne, en ik denk dat het daar wel mee gezegd is. Gaan we volgend jaar écht anders doen hoor. Echt. 

 

 

Met stip op nummer 1; de Suzette collectie. Man man, wat was het een feestje die collectie te ontwerpen. De Franse invloeden, de prachtige edelsteentjes, de stijlvolle ontwerpen, alles voelt ontzettend in balans, en het zal je dan ook niet verbazen dat ongeveer de helft van de sieraden een plekje in mijn eigen collectie heeft gevonden. En als kers op de taart hebben ook jullie deze collectie zó onwijs goed ontvangen! Niks spannender dan het kindje waar je al maanden aan werkt aan de wereld te laten zien, en wat ben ik dankbaar dat jullie deze collectie ook massaal omarmd hebben.

ShowUp in september; wat was het weer leuk! Veel fijne nieuwe winkeliers en natuurlijk de presentatie van Suzette. Een intensief maar enorm fijn weekend! Ik vind het elk jaar weer een feestje om ook een groot deel van mijn bestaande winkeliers weer te ontmoeten daar, op naar de volgende editie in September!

 

In januari kwam er een nieuw gezicht bij bij Jules Bean omdat ik merkte dat het me niet meer lukte alle mails en vragen te verwerken. And there was Nicole! Veel van jullie zullen haar al wel eens gesproken hebben via de mail, en hoera, ze bestaat echt:

Ik heb het soms wel een beetje met haar te doen, want sinds Nicole erbij is gekomen realiseer ik me hoe specifiek ik ben in afhandeling van jullie vragen en hoe lastig het is om alles te leren over garantie, materialen en andere zaken die voor mij zo logisch zijn. Shout out voor Nicole dus!

En natuurlijk ook; de nieuwe webshop! Een hele bevalling, maar wat ben ik er nog steeds zo blij mee! Mooi geworden toch?

 

 (Ja, ook die horen erbij..)

Gelukkig blijkt mijn geheugen niet zo goed te zijn dat ik me elke tegenslag nog goed kan herinneren. Scheelt weer. Eén van de dingen die ik me nog wel kan herinneren is een blogger met veel volgers op Instagram die ikzelf al jaren met plezier volgde. Toen ze me benaderde voor een samenwerking dacht ik; TOF! Let’s do it! We hadden veel contact via DM en besloten dat ik haar 5 sieraden op zou sturen die zij zou gaan promoten op Instagram. So far so good en ik stuurde ze in volle vertrouwen op. Ze beloofde me binnen een paar weken te beginnen met posten, en daarna; radiostilte. Maandenlang. Ik heb gemaild en nog eens gemaild en weer gemaild, maar je raadt het al; tot op heden kan ik alleen maar concluderen dat ze vast heel veel plezier heeft van de toffe sieraden ;)

 

Wat feitjes over 2019 op een rij:

 • De Solange oorbellen waren de absolute bestsellers in de webshop dit jaar
 • Er zijn dit jaar ongeveer 2000 cadeaudoosjes doorheen gegaan
 • Dit was de best gelezen blog van het afgelopen jaar: 
 • Bill heeft precies nul keer een echte bijdrage geleverd aan Jules Bean

 

Grappig hoe dat werkt, dat we met z’n allen een specifieke datum aanhouden om nieuwe plannen te maken. Waarom doen we dat niet middenin het jaar maar steevast op 1 januari? Ik doe er net zo hard aan mee hoor, dus hier gaan we:

 

 • Ik heb dit jaar heel veel zin in wat toffe verkooppunten in Frankrijk! Het lijkt me een feestje om daar lekker veel op werkbezoek te gaan, dus ik weet wat me te doen staat :)
 • We gaan door met Suzette! In maart wordt de nieuwe collectie gelanceerd, en omdat ik nog lang niet klaar ben met Suzette verleng ik haar met heel veel liefde. In de eerste weken van het jaar ga ik weer op zoek naar de mooiste materialen om de collectie zomerproof te maken, ik kan niet wachten!
 • Ik ga mijn voornemen voor 2019 eindelijk rond maken; 2020 begin ik met een weekje vrij! Joehoe! De webshop blijft open maar bestellingen worden pas verstuurd als ik weer aan het werk ga. Het is voor het eerst sinds het bestaan van Jules Bean dat de webshop eventjes 'op slot gaat', spannend! Nicole blijft natuurlijk gewoon klaar staan voor jouw vragen en mails, maar ik ga even lekker een week met de benen omhoog. Zin in!
 • De webshop; hoe zie ik die voor me in 2020? Blijft de webshop bestaan in het nieuwe jaar? Stof om over na te denken. Soms is het goed om ook vaste pijlers weer eens onder de loep te nemen, toch?

 

Maar nu eerst oud en nieuw, oliebollen en champagne en dan een weekje helemaal niks! 

 

 

Goed, genoeg tekst weer. Rest mij alleen nog jullie allemaal heel erg hartelijk te bedanken voor jullie support het afgelopen jaar. Jullie maken werken voor mij elke dag een feestje! Lieve DM’s, foto’s van jullie nieuwe aanwinsten, of mailtjes met jullie complimenten; die maken me elke dag zó ontzettend blij en dankbaar. Duizendmaal dank!

Wil je reageren op deze blogpost of heb je een vraag? Reageer gerust in de comments of stuur een mailtje!


 

Heel veel liefs,

 

Miriam (en Bill natuurlijk)

 

Leave a comment

Comments will be approved before showing up.


Also in N E W S

SS24 Poème d'Été door de ogen van de designer
SS24 Poème d'Été door de ogen van de designer

April 19, 2024

View full article →

HOERA | Jules Bean bestaat 12,5 jaar en dat vieren we!
HOERA | Jules Bean bestaat 12,5 jaar en dat vieren we!

February 23, 2024

View full article →

GIFTGUIDE | Other Perfect Gifts
GIFTGUIDE | Other Perfect Gifts

December 06, 2023

Perfecte cadeautjes voor onder de boom om sieraden mee op te bergen, in te bewaren of om ermee te combineren. Maak elk pakketje feestelijk en compleet!

View full article →

Meld je aan & ontvang 10% korting!

Blijf op de hoogte van nieuwe producten, collecties, samenwerkingen en acties van Jules Bean! Alle nieuwe inschrijvers ontvangen eenmalig 10% korting op hun bestelling.