NEW IN | Suzette - en fleurs

March 20, 2021

NEW IN |  Suzette - en fleurs

SUZETTE - EN FLEURS - (~in bloei)

Lente; het seizoen van het nieuwe begin, nieuwe kansen, en in bloei staan. Zowel de planten en de bloemen als wij als mens.

Want al is het al eindeloos vaak gezegd; we snakken naar licht, naar nieuw, naar fris, naar anders. Ook ik. Ook de collectie van Jules Bean.

En met dat in mijn achterhoofd is de nieuwe collectie ontstaan, met aan de basis kleur, organische vormen, vrouwelijkheid en luchtigheid. 

Elk jaar bedenk ik 2 nieuwe collecties, in het voorjaar en het najaar. Soms is het thema snel duidelijk, soms ontstaat dit pas als ik eenmaal ben begonnen. Normaal gesproken laat ik me inspireren door materialen; ik struin beurzen en markten af, verslind boeken en tijdschriften, allemaal op zoek naar die ene lijn. Maar deze keer was dat anders. Geen beurzen en markten, geen materialen om te voelen en te zien, en dat voelde vooral bij het ontwerpen van de vorige collectie als een handicap. Dus dat moest voor de SS21 collectie anders.

Ik ben begonnen met een moodboard waar ik al snel een hele duidelijke lijn in ontdekte. Een lijn van vrouwelijkheid, bloemen, luchtigheid, zomer en frisse, warme tinten. Dat moest duidelijk het begin worden van deze nieuwe verzameling handgemaakte sieraden! Want meer dan vorig seizoen zie ik het leven weer luchtiger worden en langzaam kunnen we gaan fantaseren over vakantie in het buitenland en de zon op ons gezicht terwijl we in het gras zitten. En wat kijk ik daar intens naar uit na een jaar binnen zitten. En juist dát gevoel moest de nieuwe collectie uitstralen. Niet toevallig betekent het onderschrift ‘EN FLEURS’ dan ook ‘in bloei’.

 

Ik ben zo ontzettend trots op deze nieuwe collectie! Zonder me te laten leiden door ‘wat werkt’, ‘wat zijn de kleuren van dit seizoen’ heb ik mijn eigen plan getrokken en ben ik terug gegaan naar wat ik graag zie in een collectie. Subtiele statement-pieces, rijke kleuren en bijzondere details die zich laten vertalen naar een verzameling die je moeiteloos met elkaar combineert.

SUZETTE - EN FLEURS

 

Op naar een prachtig jaar, een prachtige zomer en in bloei staan.

 

Liefs,

 

Miriam

 

 

 

 

Leave a comment

Comments will be approved before showing up.


Also in N E W S

CADEAUTJE  |  Ontvang deze week een armbandje bij je bestelling!
CADEAUTJE | Ontvang deze week een armbandje bij je bestelling!

May 22, 2022

View full article →

Inspiratie  |  A December to remember ✨
Inspiratie | A December to remember ✨

December 08, 2021

Als ik vroeger een klein ingepakt doosje met veel te grote strik onder de kerstboom vond wist ik dat het mijn lucky day was, want het kon niet anders dan dat het een doosje van de juwelier was. Een ringetje of een mooi kettinkje; ik wist hoe dan ook dat ik het mooi zou vinden.

View full article →

PERSOONLIJK  |  Hoera! Jules viert haar 10-jarig bestaan!
PERSOONLIJK | Hoera! Jules viert haar 10-jarig bestaan!

August 01, 2021

En dan is het zover. Het tienjarig jubileum van Jules Bean. Wauw.

Een belangrijke mijlpaal, een mooi moment om eens bij stil te staan. Het allerliefst zou ik het natuurlijk groots vieren op een prachtige locatie met champagne, slingers en cadeaus maar door alle perikelen van de afgelopen 1,5 jaar zit er niks anders op dan er online een feestje van te maken. En ik hou niet van half werk, dus we vieren dit digitale feestje de hele maand lang!

View full article →