verzending binnen 48 uur - veilig betalen via iDeal, Klarna of PayPal - gratis basisbrievenbusverzending vanaf €59,95 in NL

NEW IN | Suzette - en fleurs

March 20, 2021

NEW IN |  Suzette - en fleurs

SUZETTE - EN FLEURS - (~in bloei)

Lente; het seizoen van het nieuwe begin, nieuwe kansen, en in bloei staan. Zowel de planten en de bloemen als wij als mens.

Want al is het al eindeloos vaak gezegd; we snakken naar licht, naar nieuw, naar fris, naar anders. Ook ik. Ook de collectie van Jules Bean.

En met dat in mijn achterhoofd is de nieuwe collectie ontstaan, met aan de basis kleur, organische vormen, vrouwelijkheid en luchtigheid. 

Elk jaar bedenk ik 2 nieuwe collecties, in het voorjaar en het najaar. Soms is het thema snel duidelijk, soms ontstaat dit pas als ik eenmaal ben begonnen. Normaal gesproken laat ik me inspireren door materialen; ik struin beurzen en markten af, verslind boeken en tijdschriften, allemaal op zoek naar die ene lijn. Maar deze keer was dat anders. Geen beurzen en markten, geen materialen om te voelen en te zien, en dat voelde vooral bij het ontwerpen van de vorige collectie als een handicap. Dus dat moest voor de SS21 collectie anders.

Ik ben begonnen met een moodboard waar ik al snel een hele duidelijke lijn in ontdekte. Een lijn van vrouwelijkheid, bloemen, luchtigheid, zomer en frisse, warme tinten. Dat moest duidelijk het begin worden van deze nieuwe verzameling handgemaakte sieraden! Want meer dan vorig seizoen zie ik het leven weer luchtiger worden en langzaam kunnen we gaan fantaseren over vakantie in het buitenland en de zon op ons gezicht terwijl we in het gras zitten. En wat kijk ik daar intens naar uit na een jaar binnen zitten. En juist dát gevoel moest de nieuwe collectie uitstralen. Niet toevallig betekent het onderschrift ‘EN FLEURS’ dan ook ‘in bloei’.

 

Ik ben zo ontzettend trots op deze nieuwe collectie! Zonder me te laten leiden door ‘wat werkt’, ‘wat zijn de kleuren van dit seizoen’ heb ik mijn eigen plan getrokken en ben ik terug gegaan naar wat ik graag zie in een collectie. Subtiele statement-pieces, rijke kleuren en bijzondere details die zich laten vertalen naar een verzameling die je moeiteloos met elkaar combineert.

SUZETTE - EN FLEURS

 

Op naar een prachtig jaar, een prachtige zomer en in bloei staan.

 

Liefs,

 

Miriam

 

 

 

 

Leave a comment

Comments will be approved before showing up.


Also in N E W S

SS24 Poème d'Été door de ogen van de designer
SS24 Poème d'Été door de ogen van de designer

April 19, 2024

View full article →

HOERA  |  Jules Bean bestaat 12,5 jaar en dat vieren we!
HOERA | Jules Bean bestaat 12,5 jaar en dat vieren we!

February 23, 2024

View full article →

GIFTGUIDE  |  Other Perfect Gifts
GIFTGUIDE | Other Perfect Gifts

December 06, 2023

Perfecte cadeautjes voor onder de boom om sieraden mee op te bergen, in te bewaren of om ermee te combineren. Maak elk pakketje feestelijk en compleet!

View full article →

Meld je aan & ontvang 10% korting!

Blijf op de hoogte van nieuwe producten, collecties, samenwerkingen en acties van Jules Bean! Alle nieuwe inschrijvers ontvangen eenmalig 10% korting op hun bestelling.