Let's not be strangers!

Schrijf je in ontvang een verrassing in je mailbox!

Nee, bedankt

Privacyverklaring

PRIVACYVERKLARING JULES BEAN

Juli 2018

Natuurlijk gaan wij vertrouwelijk met al je gegevens om. Om je daarover beter te kunnen informeren hebben we deze parel van een privacyverklaring opgesteld. Heb je vragen over de verwerking van je persoonsgegevens, neem dan contact met ons op. 

  1. Over ons

Wat leuk dat je onze website bezoekt! Heb je vragen over deze privacyverklaring of wil je een verzoek indienen met betrekking tot jouw rechten, dan kun je ons via onderstaande gegevens bereiken. 

 

Jules Bean

KvK 53408225

Contactpersoon: Miriam van den Broek

jules@julesbean.nl / miriam@julesbean.nl 

+31(0)6 30111248

 

  1. Persoonsgegevens

Deze persoonsgegevens verwerken we

  1. Naam
  2. Adres
  3. E-mailadres
  4. Telefoonnummer
  5. IP-adres
  6. KvK-nummer en BTW-nummer van zakelijke klanten
  7. Betaalgegevens

 

We verwerken geen bijzondere persoonsgegevens. 

Hoe komen we aan jouw persoonsgegevens?

We hebben bovenstaande persoonsgegevens van jouzelf verkregen, wanneer je een bestelling hebt gedaan in onze webshop of omdat je ons contactformulier hebt ingevuld of ons een e-mail hebt verstuurd. Betalingsgegevens ontvangen we via onze payment providers. 

 

  1. Doeleinden

Om deze redenen verwerken we de persoonsgegevens

We verwerken je persoonsgegevens alleen wanneer we dat van de wet mogen en voor de doeleinden die we hieronder hebben beschreven

 

Webshop

Koop je iets in onze webshop, dan slaan we gegevens op om de betaling mogelijk te maken en om de producten naar je te kunnen versturen. Bovendien bewaren we de gegevens van de bestelling ook om vragen over de bestelling of de conformiteit van producten te kunnen beantwoorden en te kunnen controleren of je de kopende partij bent geweest. Dit maakt het voor jou bovendien makkelijker om opnieuw een bestelling bij ons te plaatsen. Bij betaling zullen we bovendien te zien krijgen van welke rekening dit komt en wie de rekeninghouder is. We bewaren offertes, facturen en betaalgegevens 8 jaar, vanwege onze administratieplicht. 

 

Nieuwsbrief

We versturen je graag een nieuwsbrief, omdat je klant bij ons bent of omdat je daar jezelf voor hebt ingeschreven. We verwerken daarom je naam en e-mailadres om je informatie en nieuws te kunnen sturen. We bieden onder elke nieuwbrief de mogelijkheid aan om je uit te schrijven. We bewaren je gegevens voor dit doeleinde, totdat je je hebt uitgeschreven.

 

Contact

Verder verwerken we natuurlijk je naam en e-mailadres ook om contact met je te kunnen hebben, bijvoorbeeld over je bestelling of wanneer je vragen hebt. Je naam en e-mailadres bewaren we 4 jaar, zodat we je nog van voldoende service kunnen voorzien.

 

IP-adres

We willen graag weten hoe je onze website gebruikt. Daarom verwerken we (een deel van) je IP-adres. Het analyseren van je websitebezoek is voor ons een gerechtvaardigd belang. Het is voor ons van groot belang de website te kunnen verbeteren en het heeft maar weinig invloed op jouw privacy.

  1. Doorgifte

Ontvangers van persoonsgegevens

We delen jouw gegevens met de volgende derden, waaronder onze verwerkers:

  • Hosting van mijn webshop
  • Online boekhoudsoftware
  • Betaaldiensten
  • Nieuwsbriefdienst
  • Bezorgdiensten
  • Analytics en advertentiecookies

Doorgifte derde landen

Wij proberen persoonsgegevens zo veel mogelijk binnen de EER te verwerken, maar soms ontkomen we er niet aan ook diensten van buiten de EER in te zetten. Deze bedrijven zijn gevestigd in een door de Europese Commissie aangewezen adequaat land. 

Als ze niet in een adequaat land zijn gevestigd, zijn er passende waarborgen getroffen of bindende bedrijfsvoorschriften vastgesteld. Meestal hebben we gebruik gemaakt van de EU model clauses. Hiervan kun je een kopie opvragen door ons een e-mail te sturen. 

Links

Op onze website zul je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten deze website. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website. 

 

  1. Jouw rechten

We informeren je graag over de rechten die jij hebt en de invloed die je kunt uitoefenen op de verwerking van jouw persoonsgegevens. Wil je een van deze rechten uitoefenen, neem dan contact op per e-mail via jules@julesbean.nl.

Inzage, rectificatie en wissing

Je hebt het recht om te weten welke persoonsgegevens we van je verwerken en je mag vervolgens verzoeken deze te laten rectificeren of te wissen.

Beperking van de verwerking

Je hebt het recht ons te verzoeken de verwerking van jouw persoonsgegevens te beperken, bijvoorbeeld, wanneer de gegevens niet meer juist zijn, de verwerking onrechtmatig is, we jouw persoonsgegevens niet meer nodig hebben of in afwachting van een beslissing op het bezwaar dat je gemaakt hebt tegen de verwerking. 

Recht op bezwaar

Je hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens. Maak je bezwaar tegen het gebruik van persoonsgegevens ten behoeve van direct marketing, dan zullen we jouw persoonsgegevens daar niet meer voor inzetten. 

Gegevensoverdraagbaarheid

Je hebt het recht jouw persoonsgegevens van ons in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm te ontvangen, zodat je deze aan een andere partij kunt overdragen, wanneer je ons toestemming had gegeven om jouw gegevens te verwerken en wanneer de verwerking geautomatiseerd is gedaan. 

Toestemming intrekken

Hebben we je gegevens voor een bepaald doel verkregen op basis van jouw toestemming, dan mag je deze toestemming te allen tijde intrekken. Het intrekken van de toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de verwerking vóór de intrekking.

Klachten

Heb je klachten over hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan? Je hebt het recht je klachten in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. 

 

  1. Beveiliging persoonsgegevens

Onze beveiliging is om door een ringetje te halen. Wij hebben passende organisatorische en technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken. 

 

  1. Cookies

Voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren worden cookies gebruikt.

Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door jouw browser op randapparatuur wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer.

 

Functionele cookies

Sommige cookies zijn nodig om de primaire functies van onze website uit te voeren. Wij plaatsen daarom functionele cookies. Met behulp van deze cookie slaan wij gegevens en voorkeuren op wanneer je door onze webshop surft. Wij kunnen onze diensten daardoor zo goed mogelijk aan jou aanpassen en ervoor zorgen dat jij meer gebruiksgemak ervaart. Wij zijn niet verplicht om je toestemming te vragen om deze cookies te plaatsen of te lezen.

 

DoubleClick

Met jouw toestemming gebruik ik, om advertenties beschikbaar te stellen, cookies van Google (DoubleClick). Deze cookies zorgen ervoor dat voor jou relevantere advertenties worden weergegeven. Meer informatie over het gebruik van cookies door Google vind je hier. Deze Doubleclick cookies worden maximaal 2 jaar bewaard.

 

Facebook

Daarnaast worden via deze website cookies van Facebook geplaatst. Hierdoor krijg je relevantere informatie van ons te zien op Facebook en worden relevantere advertenties weergegeven. Deze cookies worden maximaal 2 jaar bewaard. Meer informatie over de cookies van Facebook vind je hier.

 

Vimeo

Wij embedden onze eigen Vimeo video’s op de website. Vimeo plaatst dan ook een cookie om de video af te spelen. Meer informatie over het gebruik van cookies door Vimeo vind je hier. Deze cookie wordt maximaal 2 jaar bewaard.

 

Analytische cookies


Omdat we graag willen weten hoe onze bezoekers de website gebruiken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren, gebruiken wij Google Analytics en Hotjar. Meer informatie over Google Analytics vind je via deze link. Meer informatie over Hotjar vind je hier. Deze cookies worden maximaal 2 jaar bewaard.

 

Uitschakelen en verwijderen

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Via de website Your Online Choices kun je meer uitleg vinden over hoe je cookies uit kunt schakelen.

 

  1. Social media 

We willen het voor jou graag zo gemakkelijk mogelijk maken om de content van onze website te delen via social media. Dit kan door middel van een aantal social media buttons. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke social media-kanalen om te weten hoe zij met privacy omgaan. 

 

  1. Wijzigingen

Het kan zijn dat we onze privacyverklaring moeten wijzigen, bijvoorbeeld omdat we een andere werkwijze zijn gaan hanteren. We zullen de nieuwe privacyverklaring altijd op onze website publiceren. Als de wijzigingen direct op jou van toepassing zijn, zullen we de wijzigingen ook direct met jou communiceren.